У Новій Каховці відбувся щорічний чемпіонат з футзалу серед аматорських команд

10 лютого 2019 року у Новій Каховці  в спортивному залі «Будівельник» завершився щорічний чемпіонат міста Нової Каховки з футзалу серед аматорських команд сезону 2018/2019 років.

У змаганнях брали участь 8 команд, 6 з яких з Нової Каховки, а саме: «Фантом», «Нова Каховка»,  «Таврія»,  «Ротор-Норма»,  «Голландець», «Шахтар» та 2 команди  гостей: «Колос» з с. Чорнянка і «Вікторія» з смт  Асканія-Нова.

На нагороджені цього щорічного чемпіонату, який проходив за підтримки громадської організації «Федерація футболу у м. Нова Каховка», відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради до футзалістів звернувся перший заступник міського голови та голова громадської організації «Федерація футболу у м. Нова Каховка» Леонід Чурсинов, який наголосив про відмінність системи чемпіонату, яка вперше була застосована, а саме проведення ігор в двох залах і в два кола. Він подякував їм за участь у чемпіонаті і привітав їх із успішним завершенням.
Також до привітань долучилася Наталія Таран – начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради.

За підсумками всіх зіграних матчів, які відбувались згідно з  календарем ігор в спортивних залах «Гарт» та «Будівельник» призові місця посіли наступні команди: І місце – команда «Голландець» (вже другий рік поспіль) , 2 місце – команда «Таврія», 3 місце посіла команда «Вікторія» з смт Асканія-Нова,  4 місце – «Шахтар», 5 місце – «Колос», 6 місце – «Ротор-Норма», 7 місце – «Нова Каховка», 8 місце – «Фантом». 

Суддівська колегія, яку очолив Сергій Корольський, за традицією визначила грамотами та пам’ятними статуетками кращих гравців чемпіонату.
Кращим гравець чемпіонату став Віталій Горбачов  (команда «Голандець»), кращий бомбардир – Тяпко Богдан (команда «Вікторія»), який у чемпіонаті забив 37 м’ячів. Серед воротарів відзначено Проуторова Віталія з команди «Ротор-Норма». 
Усі команди-призери отримали командні та індивідуальні грамоти, а чемпіони отримали великий перехідний Кубок.

Фото:

Нашi партнери