Тривають зустрічі Міністра Ігоря Жданова із представниками національних федерацій щодо підготовки національної збірної до участі в Олімпіаді-2020

У Мінмолодьспорту тривають зустрічі Міністра Ігоря Жданова із президентами національних федерацій з олімпійських видів спорту, головними та державними тренерами збірних.

Зустрічі присвячені підготовці українських спортсменів до літніх Олімпійських ігор, що відбудуться у Токіо наступного року.

8 та 11 лютого 2019 року Ігор Жданов зустрівся із керівництвом Національної федерації дзюдо, Асоціації спортивної боротьби, Федерації сучасного п’ятиборства, Федерації стрільби з лука, тренерами збірних команд.

Головне питання, яке обговорюється під час зустрічей – можливості для забезпечення національних збірних спеціальним інвентарем високої якості, на якому, в тому числі, спортсмени змагатимуться під час Олімпійських ігор.

Зокрема, із керівництвом Федерації дзюдо обговорювалось питання закупівлі нових спеціальних килимів для тренувань. Із Федерацією стрільби з лука – додаткових наборів луків і стріл, а також проведення НТЗ.

Фото:

Нашi партнери