Марія Горєлова – бронзова призерка чемпіонату Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (ABAF) серед юніорів

10 лютого 2019 року у м. Стамбулі (Туреччина) пройшов чемпіонат Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (ABAF)  серед юніорів у приміщенні.

За результатами змагань збірна України у складі 9 юніорок та 7 юніорів стала другою у загальній медальній таблиці, виборовши 13 медалей (8 золотих,3 срібні і 2 бронзові). Переможці, турки, виграли 18 медалей (8 золотих,3 срібні і 7  бронзових).

При цьому,  у медальній таблиці юніорів українці посіли перше місце, а юніорки стали другими. Участь у чемпіонаті взяли атлети з 19 країн. 

Приємно відзначити, що одну із бронзових нагород завоювала представниця Херсонської області, новокаховчанка Марія Горєлова, яка змагалась  у стрибках у довжину (5,90 м).  
Попереду на Марію чекають нові  відповідальні змагання:  Виконком ФЛАУ 10 лютого 2019 року затвердив склад команди для участі у міжнародній матчевій зустрічі збірних команд Білорусь-Латвія-Естонія-Франція-Польща-Туреччина-Україна-Литва серед юніорів (U 20) у приміщенні, яка 23-24 лютого 2019 року відбудеться у Мінську  та для участі у міжнародній юнацькій матчевій зустрічі збірних команд Білорусь-Франція-Туреччина-Україна (U 18), яка запланована  на 5-7 березня 2019 року у Стамбулі (Туреччина), включивши  перспективну новокаховчанку  Горєлову Марію  до складу збірної України.

Фото:

Нашi партнери