Спортивні ігри для дітей з інвалідністю «Сильні, спритні, особливі»

14 лютого 2018 року у спортивному залі Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради відбулися спортивні ігри для дітей з інвалідністю «Сильні, спритні, особливі». Про це йдеться у групі в соцмережі «Особливі: усе про людей з особливими потребами».

Спортивні змагання проводилися з метою підтримки особливих дітей у прагненні досягти успіхів у паралімпійському спорті, залучення до спортивного життя. 

Організатор інклюзивного заходу - Херсонська міська громадська організація дітей з інвалідністю «Світло надії» за підтримки та допомоги  волонтерів-студентів факультету психології, історії та соціології Херсонського державного університету.

У спортивних іграх взяли  участь 5 команд (8 спортсменів в кожній).
Перемогу у іграх виборола команда «Без слів» Херсонської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів Херсонської обласної ради.
Другими стала команда «Козачата»  навчально-виховного комплексу № 11, а третіми - команда «Дружба» загальноосвітньої школи № 4 Херсонської міської ради та команда «Швидкість» навчально-виховного комплексу № 48. Четверте місце посіла команда «Хоробрі левенята»  спеціальної ЗОШ №1 Херсонської міської ради. 

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами, грамотами та медалями від організаторів змагань і всі учасники отримали подарунки від спонсорів. . Спортивні ігри для дітей з інвалідністю «Сильні, спритні, особливі»  стали можливими завдяки всебічної підтримки Херсонського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управління освіти Херсонської міської ради, Херсонського Палацу дитячої та юнацької творчості та Херсонської гімназії №3 Херсонської міської ради.

Фото:

Нашi партнери