Звернення президента НОК України С.Н. Бубки до суб’єктів олімпійського руху та громадськості

Шановні колеги, друзі! Осінь - це не тільки пора збирати врожай, але і час для підбиття підсумків і формування нових стратегій, нових починань.
 
До фінішної прямої 2012-ого олімпійського року ми підходимо з високо піднятою головою. Нам є чим і ким пишатися, а головне, що є величезний потенціал і бажання рухатися вперед, самовдосконалюватися та ставати кращими.
Ми знаємо, що кожна завойована нагорода, кожен успіх - це підсумок роботи колективів відданих спорту людей - фахівців, державних і громадських організацій.
На шляху до нових звершень не слід забувати про найголовніше:

- Ми служимо країні і спорту, а наше найбільше надбання не цінний метал, очки і цифри, а спортсмени та тренери, які приносять у скарбничку України вагомі перемоги, прославляючи країну в світовому співтоваристві;

- У прагненнях за право реалізовувати свої ідеї, в атмосфері здорової конкуренції, кожен з нас повинен на своєму прикладі демонструвати і уособлювати ідеали та цінності олімпійського руху, дотримуючись етичних принципів і слідуючи правилам чесної гри, а також пам'ятаючи про відповідальність перед тими людьми, які нам довірили втілення намічених планів;

- Рух вперед можливий лише при повній взаємодії державних і громадських інституцій, побудованому на принципах взаємної поваги.
Україна - велика спортивна країна зі славними традиціями. І тільки від нас залежить, чи зможемо ми виховати нове покоління героїв, яке примножить ці традиції, героїв, якими ми будемо пишатися і які гідно понесуть у майбутнє прапор нашої країни.

З повагою

Президент Національного олімпійського
комітету України
Сергій Бубка

http://www.noc-ukr.org/news/6582/


Фото:

Нашi партнери