ІІ відкритий Кубок Білозерського району з боксу

13 жовтня 2012 року с.Станіслав приймало ІІ відкритий Кубок  Білозерського району з боксу. Змагання проводилися в приміщенні Станіславського Будинку культури, де на сцені був встановлений ринг.

За перемогу боролися спортсмени з чотирьох команд: Білозерської РК ДЮСШ (Станіславська філія), СК «Бокс – Херсон» (м. Херсон), УВК №56 (м. Херсон), СДЮСШОР (м. Херсон), загалом близько 50 учасників. 

Вдало виступили і посіли перші місця у своїх вагових категоріях білозерці Пащенко Микола,  Таран Костя, Дима Володимир, Білик Нікіта, Сміюха Денис, Слободян Дмитро, Дудінов Олег, Беспалов Стас, Приймаков Ілля, Чорноус Віталій, Ковбаса Юрій, Ільчишин Гардєй, Міщук Андрій, Геворкян Масіс, Могильницький Олександр, Тарасов Іван, які були відзначені медалями за перше місце та грамотами.

Тренер – викладач Максим Абрамович висловлює велику вдячність своєму першому тренеру - Осадчому Анатолію Яковичу за підтримку у розвитку боксу в районі. Анатолій Якович перед початком змагань, на яких він був головним суддею, подарував молодому тренеру спортивний костюм, а також у свій час він надав дві пари боксерських рукавичок, два шолома, мішок, грушу, два комплекта форми, ваги та багато інших приємних спортивних дрібниць, які так необхідні на тренуваннях та змаганнях, і зараз продовжує підтримувати молодого тренера, повідомляється на  офіційному  сайті Білозерської  рйдержадміністрації.

http://bilozerka-admin.at.ua/


Фото:

Нашi партнери