Кубок м. Каховки з футболу 2012 має нового володаря

Минулого тижня визначився володар Кубку м. Каховки з футболу 8х8 2012 року серед аматорських команд. Змагання, присвячені 221-й річниці заснування міста та відзначенню Року спорту і здорового способу життя в Україні, організовані відділом у справах сім»ї, молоді та спорту міської ради спільно з футбольною громадськістю міста. Всього у розіграшу Кубку міста 2012 року взяли участь 16 команд.

 10 та 11 жовтня на с/к «Олімпійський» відбулись півфінальні поєдинки турніру, в яких грали гідні суперники, а долю фіналістів вирішили лише післяматчові пенальті. Так у грі «Зеніт» - «Локомотив» основний час завершився з рахунком 1:1, а у футбольній «лотереї» кращими виявились представники «Зеніту» - 5:4. Така ж гостра і безкомпромісна боротьба точилася у другому півфіналі – «Молоді Регіони» - «Чумак». Протягом основного часу команди неодноразово мали можливість вразити ворота суперників, але воротарі обох команд зуміли відстояти на «нуль». А от під час пробиття післяматчевих пенальті нерви міцнішими виявились у «регіоналів» - 4:2.

 14 жовтня 2012 року об 11.00 на стадіоні «Олімпійський» відбувся фінальний матч за звання володаря Кубку міста, у якому зійшлися команди «Зеніт» та «Молоді Регіони». У першому таймі точилася в цілому рівна боротьба з невеликою ігровою перевагою «Молодих Регіонів», які мали у своїй команді більш досвідчених футбольних виконавців. Незадовго до перерви команда «Молоді Регіони» зуміла втілити свою перевагу у два забитих м’ячі (Віталій Лілик та Олександр Чопік). Після перерви зенітовці спробували переломити хід поєдинку та відновити рівновагу, натомість постійно наражалися на гострі та результативні контратаки суперників. А після того, як зазнав прикрої травми і змушений був покинути поле лідер атак «Зеніту» Денис Богомолов, їхня гра взагалі «розклеїлась», що дозволило «Молодим Регіонам» відправити у ворота суперників ще чотири м’ячі (Олександр Чопік - 2, Іван Чопік та Максим Боровинський).

Отже, переконлива перемога у фіналі з рахунком 6:0 і Кубок міста з футболу 8х8 2012 року вперше у команди «Молоді Регіони». Переможцями змагань у складі своєї команди стали: Павло Філіпчук (капітан команди), Володимир Кобзєв, Павло Гарибян, Віталій Лілик, Іван Чопік, Олександр Чопік, Євген Сергійович Єгоров, Євген Дмитрович Єгоров, Олександр Пізик, Олександр Бабенко, Алік Мустафаєв та Максим Боровинський. Команда-переможець та команда-фіналіст були нагороджені почесними кубками, медалями та дипломами від організаторів змагань.

Кращими гравцяи розіграшу Кубку стали: кращий бомбардир -  Володимир Шешеня («ЕККО»), кращий воротар - Володимир Майстеренко («Зеніт»),  кращий гравець – Максим Боровинський («Молоді Регіони»).


Фото:

Нашi партнери