Глава держави готовий розглянути пропозиції щодо утворення окремого центрального органу виконавчої влади з питань фізкультури і спорту

Президент України Віктор Янукович готовий розглянути пропозиції щодо утворення окремого центрального органу виконавчої влади з питань фізичної культури і спорту. Про це він сказав під час виступу на відкритті ІІІ Спортивного конгресу України.

«Нам варто також разом подумати про утворення окремого центрального органу виконавчої влади з питань фізичної культури і спорту. Я готовий розглянути ці пропозиції», - зазначив Віктор Янукович.

«Розумію, що без вирішення організаційно-управлінських питань ситуацію важко зрушити з місця. Сфера фізичної культури і спорту достатньо розгалужена і має свою специфіку, яку важко порівняти з іншими», - сказав Глава держави.

Він водночас закликав представників місцевої та центральної влади, органів місцевого самоврядування активізувати зусилля щодо забезпечення всіх умов для занять громадянами фізкультурою і спортом.

Особливої уваги, на переконання Президента, потребує підтримка розвитку дитячо-юнацьких спортивних шкіл, будівництво спортивних об’єктів тощо.


http://www.president.gov.ua/news/25805.html


Фото:

Нашi партнери