Велика Олександрівка. Спортивні новини

12 жовтня команда легкоатлетів Великоолександрівщини взяла участь у чемпіонаті Херсонської області з легкоатлетичного кросу, де  Христина Овсяник  виборола ІІ місце на дистанції 1000 м.

13 жовтня у смт Козацьке пройшов V міжобласний турнір з вільної боротьби на приз майстра спорту міжнародного класу О.Нечіпуренка серед юнаків та дівчат 1999-2003 р.н. Серед 150 учасників участь взяла і команда Великоолександрівського району. Максим Токар посів ІІ місце у ваговій категорії 35 кг і Віталій  Токар – ІІІ місце (28 кг).

13 жовтня відділом у справах сім’ї, молоді та спорту РДА спільно з дитячо-юнацькою спортивною школою проведено відкритий чемпіонат Великоолександрівського району з художньої гімнастики. Участь у чемпіонаті взяли 20 дітей – представники команд Великоолександрівської ДЮСШ (тренер Тетяна Бужак, хореограф Оксана Крупень) та ДЮСШ №6 м. Херсон (тренер Тетяна Таут, майстер спорту України з художньої гімнастики та Тетяна Куєвда, майстер спорту України міжнародного класу з художньої гімнастики, суддя міжнародної категорії). Згідно положення дівчатка 2000-2002 р.н. мали виступити за програмою ІІ дорослого розряду, 1999 р.н. – І дорослого розряду та дівчата 1998 р.н – КМС.

За підсумками змагань  у віковій категорії 2002 р.н. І місце зайняла  Аня Жаркова, ІІ місце  розділили Ліза Шаповалова  та Каріна Гончарук (м. Херсон), ІІІ – Даша Березовська (Херсон).
У віковій категорії 2000-2001 р.н.: І місце – Настя Приймак, ІІ місце –  Оля Левченко, ІІІ місце – Віка Мальчикова.
У віковій категорії 1999 р.н. І місце –  Даша Єрмолаєва, ІІ місце розділили  Аня Сотнікова та Аня Сапега, ІІІ місце у Саші Кайоли та  Даші Сичанциної.
У віковій категорії 1998 р.н.: І – ІІ місце –  Маша Цира та Діна  Розинська (Херсон) і ІІІ місце здобула Олена Тєтєрєва.

Даша Єрмолаєва, Маша Цира та  Діна Розинська – члени збірної команди Херсонської області та неодноразові переможниці та призерки змагань та турнірів з художньої гімнастики. Чемпіонат району показав, що у майбутньому, вперше за досить довгий час, Олена Тєтєрєва, Саша Кайола та Аня Сотнікова мають шанс виконати нормативи за програмою  кандидата в майстри спорту з художньої гімнастики.

Переможниці та призерки чемпіонату нагороджені медалями та грамотами голови районної державної адміністрації, а також чашками з власним зображенням. Гості отримали чашки з зображенням краєвидів Великої Олександрівки.
Під час роботи суддівської колегії вихованки відділення художньої гімнастики ДЮСШ приємно здивували гостей показовими виступами у жанрі естрадно-спортивного танцю.


Фото:

Нашi партнери