Білозерський район. У Музиківці молодь повірила в себе

Справа зовсім не у рейдерському захопленні чи свавіллі місцевих фермерів, просто місцева молодь нарешті відчула в собі сили господарювати і привести до ладу місцевий стадіон.   

В цьому їм допомагають сільська рада, комунальне підприємство і перемога у конкурсі мінігрантів «Посилення впливу громадських організацій у місцевих громадах південної України 2012».  Проект «Стадіон не просто поле, він з’єднає всіх навколо» став результатом всіх бажань місцевої молоді та конкретним планом дій для розвитку масового спорту.

Колісніченко Олександр – інструктор по спорту та спортивний лідер села уже організував ряд "суботників" по покращенню благоустрою стадіону – молодь викошувала траву та прибирала сміття. Це не останній запланований «суботник», попереду ще встановлення лавок, відновлення воріт, нанесення розмітки та інші роботи.  Цікаво, що молодь не лише працює, а й встигає пограти в футбол, поєднує цікаве і корисне. 

«Бажаючих взяти участь у подібній роботі достатньо. Це і спортсмени, і люди, які живуть поблизу стадіону, і просто активна молодь. Запланували ми багато, але, думаю, все встигнемо та зробимо. Разом ми сила! Стадіон став об’єднуючим фактором для людей різного віку та вподобань» - каже Олександр.

Активісти хочуть не просто прибрати територію, а створити альтернативне місце для дозвілля, зайняти частину молоді футбольними змаганнями, іншу - переглядом матчів, а може і організацією груп підтримки.

http://www.oda.kherson.ua/ua/news/v-muzykovke-molodej-poverila-v-sebya


Фото:

Нашi партнери