Анатолія Брезвіна переобрано на новий термін президентом Федерації хокею України

25 жовтня відбувся Генеральний конгрес Федерації хокею України, під час якого на новий термін президентом Федерації хокею України було переобрано Анатолія Брезвіна, повідомляє Державна служба молоді  та спорту України.

Учасниками конгресу стали заступник Голови Державної служби молоді та спорту України Вадим Сисюк, президент Федерації хокею Франції, член Ради Міжнародної Федерації хокею Люк Тардіф, президент Федерації хокею Росії, член Ради Міжнародної Федерації хокею Владислав Третьяков, ректор Національного університету фізичного виховання і спорту України Євген Імас та члени Ради хокейної федерації.

Головними питаннями на порядку денному були вибори президента Федерації хокею, внесення змін і доповнень до статуту федерації, вибори членів Ради Федерації хокею.
Під час Генерального конгресу президент Федерації хокею України прозвітував про виконану роботу за період з листопада 2008 по жовтень 2012 року.
Анатолій Брезвін проінформував присутніх про те, що на даний момент активно працюють вісім обласних осередків Федерації хокею України: Івано-Франківський, Вінницький, Харківський, Донецький, Дніпропетровський, Запорізький, Херсонський та місто Київ. Окрім того, було включено ще три обласних осередки: Луганський, Житомирський та місто Севастополь.

Також президент федерації повідомив, що в межах реалізації програми "Хокей України", в Кривому Розі (Дніпропетровська обл.), Луганську, Севастополі, Білій Церкві (Київська обл.), Дружківці (Донецька обл.) і в Запоріжжі тривають реконструкції та будівельні роботи спортивних комплексів. Зокрема, в Запоріжжі реконструюють Палац спорту "Юність".

В межах реалізації програми "Хокей України" збудовано сім споруд зі штучною кригою: ЛСК "Лідер" (м.Донецьк), "Фаворит-Арена" (м.Херсон), ЛПС ім. С.Бандери (м.Калуш), "Льодова арена" (м.Київ), "Салтівський лід" (м.Харків), ЛСК "Алмаз" (м.Донецьк) та "Льодова арена" (м.Дніпропетровськ). Окрім того, ще кілька споруд реконструйовані. В 2013 році планується розпочати будівництво спортивних споруд у Києві, Львові, Сумах, Іллічівську (Одеська обл.), Слов'янську (Донецька обл.) та ще в двох містах України.


Фото:

Нашi партнери