Херсонська «Дніпрянка» приймала львівську «Галичанку».

Управління громадських зв'язків Херсонської міської ради 

26-27 жовтня в спортзалі вищого училища фізичної культури, за сприяння міського голови Володимира Сальдо, відбулись ігри першого туру другого етапу чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд суперліги 2012-2013 років.
Херсонська «Дніпрянка» приймала львівську «Галичанку».
Запеклою боротьбою за лідерство в грі дівчата створили справжнє спортивне дійство для численних уболівальників.

Перша гра закінчилася нічиєю 24:24. За оцінкою головного тренера «Дніпрянки», Заслуженого тренера України Михайла Милославського кращими в цій грі були сестри Бельмас. Старша Влада у ворота суперника забила 8 м’ячів, молодша Вікторія – 5.

Другу зустріч з львів’янками херсонки розпочали дуже впевнено і вже з перших хвилин контролювали гру. Слід відмітити вдалу оборону херсонок. Особливо відзначилися Анастасія Сінчук і Анастасія Мєтєльська.

Перший тайм херсонки завершили з рахунком 18:9. Тож, у другому, за словами самого головного тренера, віддати перемогу львів’янкам вже не могли. Тренер, в свою чергу, дав можливість пограти й молоді. Тож, смак перемоги відчули всі дівчата. 31:20 – херсонки кращі!

За результатами 8 ігор «Дніпрянка» ділить 2-3 місця з «Галичанкою», адже обидві команди набрали по 11 очок. Перше місце згідно з турнірною таблицею за командою «Карпати» (м. Ужгород), в арсеналі якої 12 очок. 4 місце – 9 очок «Спартак» (м. Київ), 5 – 6 очок «Податкова академія» (м. Ірпінь, Київська область), 6 – «Спарта» (м. Кривий Ріг), 7 – «Реал» (м. Миколаїв).

За словами М. Милославського, тепер усі сили команди будуть направлені на підготовку до міжнародних ігор, зокрема, матчу  в рамках розіграшу європейського Кубка – Challenge Cup.

Гра запланована на 10-11 листопада 2012 року. «Дніпрянка» гратиме у гостях в польської «Політехніки» (м. Кошалін). Наразі команда-суперник херсонок посідає 3 сходинку польської суперліги 2012 року.

Крім того, на херсонських любителів гандболу очікують й ігри четвертого туру ІІ етапу чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд суперліги 2012-2013 років.

Зустріч «Дніпрянки» з командою «Податкової академії» запланована на 28 листопада о 17.00, 29 листопада об 11.00. Ігри проходитимуть у спортзалі вищого училища фізичної культури, за адресою: вул. Чекістів, 2А, тел. для довідок 49-10-65.


Фото:

Нашi партнери