Каховка. Змагання юних паралімпійців

5 листопада 2012 року в міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбулись відкриті змагання з бочче (спортивна гра на влучність), присвячені відзначенню у 2012 році Року спорту та здорового способу життя в Україні. Змагання були організовані каховською філією облцентру «Інваспорт» спільно з управлінням праці та соціального захисту населення Каховської міської ради.

У підсумку захоплюючої боротьби серед дванадцяти вихованців центру перше місце виборов Артем Корнєв, друге місце посіла Анастасія Жупина, третє – Денис Каховський. Переможець та призери були нагороджені дипломами та призами, а всі учасники змагань отримали заохочувальні солодкі подарунки від міського управління праці та соціального захисту населення.

Додаткова інформація. Бочче  - гра  на точність, зібраність і концентрацію уваги. Назва гри, що прийшла з Італії, походить від латинського слова bottia - "м'яч". Керівним органом є CP-ISRA - Міжнародна Асоціація спорту й відпочинку для людей із ДЦП, заснована в 1978 році. В 1984 році гра стала паралімпійським видом спорту.

М.Гриценко, головний спеціаліст філії облцентру "Інваспорт"


Фото:

Нашi партнери