Розпочала роботу Генеральна Асамблея НОК України

16 листопада у Клубі Кабінету Міністрів України розпочала роботу ХХVІІ Генеральна асамблея Національного олімпійського комітету України.

У центрі уваги – звіт роботи за рік та підсумки Ігор ХХХ Олімпіади в Лондоні й І зимових Олімпійських ігор в Лондоні, затвердження плану заходів на 2013 рік, підготовка до XXII зимових Олімпійських ігор 2014 року в Сочі, подальший розвиток олімпійського руху в Україні.
У роботі Асамблеї під головуванням президента НОК Сергія Бубки беруть участь близько 200 делегатів, серед яких керівники національних олімпійських федерацій, регіональних відділень НОК, фізкультурно-спортивних товариств, олімпійці та їх тренери, представники державних і громадських установ, спонсори і партнери олімпійського руху, представники мас-медіа.
Почесним гостем заходу є президент Міжнародної асоціації любительського боксу (AIBA) Чінг Куо Ву.

Під час засідання XXVII Генеральної асамблеї Національного олімпійського комітету України член Виконкому Міжнародного Олімпійського Комітету, президент НОК Сергій Бубка, член МОК Валерій Борзов, голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін та президент Міжнародної асоціації любительського боксу (AIBA), член виконкому МОК Чінг Куо Ву вручили чемпіонам і призерам Ігор ХХХ Олімпіади в Лондоні іменні значки та дипломи МОК.

Зазначимо, що кожен значок має свій номер, присвоєний лише йому. Таку атрибутику отримали медалісти Ігор. А дипломи презентували тим спортсменам, які фінішували у вісімці найсильніших.

«Я гордий за олімпійські здобутки нашої країни, - сказав під час церемонії нагородження Сергій Бубка. – Для мене це дуже почесна і приємна місія – вручити вам ці відзнаки міжнародного олімпійського руху. Дякую вам за самовіддану працю і можливість кожному українцеві радіти і пишатися вашими успіхами. Так тримати!»


Фото:

Нашi партнери