Каховка. Кубок міста з настільного тенісу

10 та 11 листопада 2012 року в спортивному залі Каховської ЗОШ № 5 проходили відкриті змагання з настільного тенісу на Кубок м. Каховки 2012 року, присвячені 69-й річниці визволення міста від фашистських загарбників. Змагання організовані відділом у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради за підтримки Каховської ДЮСШ та адміністрації ЗОШ № 5.

Серед 48 учасників турніру були представники Каховки, Каховського району, Нової Каховки, Цюрупинського, Чаплинського і Нижньосірогозького  районів. Першість розігрувалась у чотирьох категоріях: серед дівчат та жінок, ветеранів (вікова категорія 50+), кадетів (юнаків) та чоловіків.

Дводенні безкомпромісні баталії майстрів тенісної ракетки принесли такі результати. Серед ветеранів володарем переможцем став працівник ВАТ «КЗЕСО» Володимир Абрамов. На другому місці також каховчанин В'ячеслав Ганжа, на третьому - новокаховчанин Олег Сосновський.

У категорії серед дівчат та жінок найкращий результат показала представниця Нової Каховки Олександра Долганіна. На другому місці - Марія Бондаренко (Цюрупинський район), на третьому - Катерина Воронцова (Нова Каховка).

У турнірі юнаків-кадетів перемогу святкував Артем Сєров з Нової  Каховки, який у фіналі зумів переграти вихованця Каховської ДЮСШ Олександра Сухорукова (срібло). Третє місце також у каховчанина Владислава Хмелевського.

У змаганнях серед чоловіків володарем Кубка Каховки 2012 року став каховчанин Руслан Кан, на другому місці - Володимир Абрамов, на третьому - Олександр Сухоруков.

Переможці змагань у кожній категорії були нагороджені почесними кубками, грамотами та медалями, призери - грамотами та медалями від організаторів.


Фото:

Нашi партнери