Запрошуємо до обговорення! Проект Закону України "Про Загальнодержавну соціальну програму розвитку фізичної культури і спорту на 2013-2017 роки"

На сайті Державної служби молоді та спорту України  13 листопада  надано проект Закону України "Про  Загальнодержавну соціальну програму розвитку фізичної культури і спорту на 2013-2017 роки". Розробники проекту сподіваються, що прийняття Закону України “Про Загальнодержавну соціальну програму розвитку фізичної культури і спорту на 2013-2017 роки” дає можливість виконати поставлені завдання відповідно до сучасних потреб економічного і соціального розвитку країни.

Мета Програми полягає у створенні умов для залучення широких верств населення до систематичних занять фізичною культурою та масовим спортом, популяризації здорового способу життя та сприяння розвитку фізкультурно-спортивної реабілітації, максимальної реалізації здібностей обдарованої молоді, в тому числі і молоді з інвалідністю, у дитячо-юнацькому, резервному спорті, спорті вищих досягнень та виховання її в дусі олімпізму.

Передбачається, що Закон України буде прийнятий  до кінця 2012 року.


Детальніше з документом можна ознайомитися  на http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/8969


Фото:

Нашi партнери