Здобутки Інваспорту

Пауерліфтинг. З 15  по 19 листопада  2012  року в м. Рівне пройшов Кубок України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. У змаганнях взяв участь спортсмен обласного це6нтру  «Інваспорт»  Дмитро  Грицаєнко, який виборов у ваговій категорії до 100 кг дві золоті нагороди (триборство, жим). Тренують спортсмена тренери -  О. Козіна та О.Плевако.

Шахи. 22 листопада в м. Євпаторія закінчився чемпіонат України з шахів серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату,  в яких взяли  участь 6 спортсменів облсного центру  «Інваспорт». Кращою була  Гання Командирчик, яка посіла 6 місце. Тренер -  О.Іжнін
 Футзал. 22 листопада в м. Херсоні на спортивному майданчику медичного коледжу проведено турнір з футзалу серед спортсменів з вадами слуху, приурочений до Міжнародного Дня інвалідів. Переможцями стала команда медичного коледжу.

Інтернет-марафон. 23 листопада в м. Цюрупинську відбувся  Всеукраїнський інтернет-марафон на тему: «Розвиток фізичної культури та спорту серед інвалідів в спеціальних закладах». У цьому заході взяли  участь срібна призерка ХІІІ Паралімпійських ігор 2012 року у Лондоні Вікторія Кравченко, заслужений працівник фізичної культури та спорту, заслужений тренер України Іван Мищенко, та інші молоді перспективні спортсмени.


Фото:

Нашi партнери