Перемога вихованців ДЮКФП № 4 м. Херсона

Плідними видалися минулі вихідні для вихованців дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки №4 системи освіти міста Херсона (директор  Геннадій Токовило).

Семеро хлопців та дівчат захищали честь міста на V Міжнародному турнірі з дзюдо «Золота осінь», що проходив у Харкові.

Взяти участь у турнірі з’їхалися спортсмени з різних куточків не лише нашої держави, а й з сусідніх Молдови, Росії, Білорусії, Азербайджану. Понад 1000 прихильників японського бойового мистецтва зійшлися на татамі, аби продемонструвати свою майстерність у виконанні технічних прийомів дзюдо.
Учениці гімназії №20, підопічні херсонського спортивного клубу №4 Марина Кравченко та Катерина Півторак, завдяки досконалому володінню власним тілом і духом, вибороли на Міжнародному турнірі почесні І та ІІІ місця відповідно.

У той час, коли херсонські спортсмени боролися за медалі у Харкові, їхні колеги по навчальному закладу демонстрували свої вміння та навички на «Відкритому кубку Херсонської області з кікбоксингу серед юнаків та дівчат».

Близько 60 спортсменів з Федерації кікбоксингу, тайського боксу, таеквондо, Херсонського ДЮКФП №4, міста Каховки та Херсонського обласного осередку Української федерації ушу, гунфу та цигун взяли участь у змаганнях.

10 вихованців дитячо-юнацького клубу стали призерами кубку і поповнили арсенал нагород свого закладу трьома І-ми, одним ІІ-им та шістьма ІІІ-ми місцями.

Вітаємо переможців та бажаємо їм нових спортивних звершень!


Фото:

Нашi партнери