У Португалії відбулася презентація жіночого ЧС-2012 з футзалу

У Португалії відбулася презентація ІІІ світового чемпіонату з футзалу серед жіночих збірних, котрий прийматиме місто Олівейра де Азамейш з 3 до 9 грудня цього року.

Президент португальської федерації футболу Фернанду Гомес, президент муніципалітету Олівейра де Азамейш Ермініну Лоурейру та президент футбольної асоціації Авейру Альберту да Фонсека стали головними дійовими особами на презентації мундіалю. 

«Ми хочемо, щоб ця подія стала хорошим поштовхом до старту офіційного чемпіонату Світу ФІФА серед жіночих збірних. Португальська першість є частиною стратегії ФІФА, що направлена на організацію багатьох майбутніх міжнародних зустрічей, звичайно ж, виходячи з бюджетної можливості федерації », - зазначив Фернандо Гомес.
У свою чергу, Альберту де Фонсека сказав таке: «Ми пишаємося тим, що нам випала нагода провести турнір такого високого рівня. Футбольна асоціація «Авейру» зробила значний внесок в розвиток футзалу, а також активно підтримує розвиток жіночого спорту, тому ця подія безперечно сприятиме збільшенню уваги молоді до занять спортом в нашому регіоні і не тільки».

Нарешті, Ермініу Лоурейру побажав, щоб їхній муніципалітет залишився у виграшній позиції по завершенню жіночого чемпіонату світу. «Важливо, що буде після чемпіонату світу. Олівейра де Аземейш збирається провести цей захід на найвищому рівні. Футобльна федерація Португалії підтримує нас в прагненні створити всі необхідні умови для того, щоб цей мундіаль пройшов успішно».

Нагадаємо, що 12 жовтня відбулося жеребкування 3-го етапу кубку світу, в якому збірна України потрапила в групу В. Суперниками наших дівчат виступлять збірна Коста Ріки, Іспанії, Малайзії та Росії.

http://scu.org.ua/60-futsal/1332-v-portugalii-vidbulasja-prezentacija-zhinochogo-chs-2012-z-futzalu.html


Фото:

Нашi партнери