Кубок Каховки з баскетболу - у команди «Тачанка»

Щонеділі, з 4 по 18 листопада 2012 року, в спортивному залі Каховської ДЮСШ проходили запеклі поєдинки відкритого розіграшу Кубку м. Каховки з баскетболу 2012 серед чоловічих команд, присвяченого пам’яті загиблого в Афганістані воїна-інтернаціоналіста Олександра Медведєва.
Змагання організовані міським відділом у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Каховськими міським та районним товариствами воїнів-інтернаціоналістів.

У змаганнях взяли участь чотири команди: Каховська ДЮСШ, «Свєтлово», «Тачанка» (всі – м. Каховка) та команда  м. Нової Каховки. Першість визначалась за коловою системою.
Бронзовими призерами стали баскетболісти з Нової Каховки, які в останній день змагань обіграли вихованців Каховської ДЮСШ – 54:46. А у вирішальному матчі останнього ігрового дня «Тачанка» зуміла переграти земляків з команди «Свєтлово» з рахунком 57:46, та стала володарем Кубка Каховки з баскетболу 2012 року.

На урочистій церемонії нагородження призерів змагань привітали представники Каховського товариства воїнів-інтернаціоналістів Наталія Скін, Ольга Медведєва, Олександр Вознюк, Анатолій Кабанчук, Олексій Бабенко, Валерій Ухтеєв та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Віктор Зубков. Вони нагородили переможців почесним Кубком ім. О.Медведєва, призерів змагань – грамотами і медалями, а всі команди-учасниці пам’ятними грамотами товариства воїнів-інтернаціоналістів. Також оргкомітетом були визначені і нагороджені кубками і грамотами кращі гравці в складах команд-учасниць.


Фото:

Нашi партнери