Сергій Бубка увійшов до Залу слави IAAF

24 листопада в Барселоні (Іспанія) відбулось гала-шоу на честь сторіччя Міжнародної любительської легкоатлетичної федерації (IAAF).  Близько 200 олімпійських чемпіонів, члени Міжнародного Олімпійського Комітету, легенди спорту та вся легкоатлетична сім'я стали свідками захоплюючого дійства, яке розгорнулось у Національному музеї мистецтв Каталонії.

У рамках святкування ювілею всі бажаючі мали можливість відвідати виставку в музеї Антоніо Самаранча, де можна було побачити історію розвитку «Королеви спорту».

Грандіозне шоу завершилось урочистим відкриттям Залу слави IAAF до якого увійшли 24 уславлені атлети світу. Приємно відзначити, що імена двох українців - Сергія Бубки (стрибки з жердиною) та Володимира Голубничого (спортивна ходьба) також удостоїлись честі бути внесеними до цього переліку.
Президент Федерації Ламін Діак вручив відповідні трофеї 13 атлетам.

«Неймовірно приємно отримати таку високу нагороду, але я впевнений, що це лише початок. Адже і у світі, і у нас в Україні чимало спортсменів, які своїми досягненнями й результатами достойні увійти до Залу слави», - відзначив під час нагородження Сергій Бубка.


Фото:

Нашi партнери