Звернення голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради з нагоди Міжнародного дня інвалідів

Шановні громадяни!

Прогресивне людство, відзначаючи кожного року 3 грудня Міжнародний день інвалідів, засвідчує цим те, що люди з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги, що для них мають бути створені такі умови, які дозволяють відчувати себе рівними серед рівних. Адже ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.

Держава має допомагати тим, хто не може обійтися без сторонньої підтримки. Саме тому для цієї категорії громадян, яка є найбільш соціально вразливою і незахищеною, запроваджуються нові соціальні ініціативи Президента України, спрямовані на створення ефективної системи захисту населення від соціальних ризиків.

Від імені обласної державної адміністрації та обласної ради бажаємо всім доброго здоров'я, життєвого оптимізму, добробуту та родинного затишку у ваших оселях.

Користуючись нагодою, висловлюємо вдячність усім тим, хто опікується людьми з обмеженими фізичними можливостями, адже надання їм щоденної підтримки і допомоги - реальний прояв милосердя та любові до ближнього.
З повагою

Голова Херсонської обласної                                                                Голова Херсонської

державної адміністрації       М.Костяк                                                     обласної ради              В.Пелих


Фото:

Нашi партнери