Цюрупинськ. Піклування про здоров’я вихованців дитячого садка № 2

З перших днів свого існування в  дошкільному навчальному закладі № 2  значну увагу приділяли питанню фізичного здоров’я дошкільнят. Для цього у садочку створені всі необхідні  умови: облаштовані спортивна зала, спортивний майданчик, плавальний басейн, функціонує медичний блок.  Для здійснення задач по максимальному оздоровленню дітей в ДНЗ №2  впроваджується різнопланова робота  з фізичного виховання. У своїй роботі працівники закладу  використовують інноваційні технології та нетрадиційні форми оздоровлення дітей.

Так, на базі дошкільного навчального закладу № 2 Цюрупинської міської ради  відбувся районний семінар на тему «Фізкультурно-оздоровча робота дошкільного навчального закладу», в якому взяли участь вихователі, інструктори фізкультури, вихователі-методисти дошкільних  навчальних  закладів Цюрупинського району.
В рамках семінару гостям було проведено екскурсію закладом. Завдяки мультимедійним презентаціям слухачі семінару ознайомилися з системою  оздоровчої роботи закладу. До уваги слухачів семінару було представлено заняття з  фізкультури у вигляді казки «Чумацьким шляхом за сіллю», заняття з плавання «Веселі дельфінята» та заняття з аплікації.
На завершення семінару відбулося підведення підсумків, де гості побажали колективу творчих успіхів в повсякденній роботі.


Фото:

Нашi партнери