У молоді з’явилась своя Спортивна спілка

На установчій конференції, яка відбулась 5 грудня 2012 року під головуванням спортивного керівника академічного ліцею при Херсонському державному університеті Олександра Андрусяка, за участю начальника управління освіти і науки обласної державної адміністрації Андрія Яценка, начальника обласного управління фізичного виховання та спорту Юрія Кана, заступника начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Юрія Семченка було створено Спортивну спілку учнівської молоді в Херсонській області.

Загалом у  конференції взяли участь близько 30 вчителів та викладачів фізичної культури і спорту, які вважають створення цієї спілки дуже важливим кроком до активізації роботи в регіоні.
 
Довідка. Всеукраїнська спортивна спілка учнівської молоді визнана єдиним повноважним представником України у відповідних міжнародних організаціях з правом представляти нашу країну в спортивних змаганнях учнівської молоді.
Пріоритетними завданнями Спілки є пропаганда і популяризація фізичної культури і спорту серед учнівської молоді області, створення спортивних клубів, гуртків, секцій та команд у загальноосвітніх, професійно-технічних, позашкільних та вищих навчальних закладах області.

Новини ОДА


Фото:

Нашi партнери