Новини каховського тенісу

Турнір ветеранів. Наприкінці листопада у м. Гомелі (Республіка Білорусь) відбувся міжнародний аматорський тенісний турнір серед ветеранів. Серед більше як 70 учасників з різних країн СНД були й  представники Каховки – Галина та Володимир Комягіни. Каховчане достойно виступили у цих змаганнях і підтвердили високий спортивний авторитет  міста на змаганнях міжнародного рівня.
Володимир Комягін за підсумками турніру розділив 3-4 місце серед чоловіків у віковій категорії 50+, а Галина Комягіна у категорії 45+ здобула третє місце в одиночному розряді та стала чемпіонкою турніру в парному розряді.

Відкритий любительський турнір.1-2 грудня  в спортивному залі Каховської ДЮСШ відбувся відкритий любительський турнір з тенісу, присвячений відзначенню у 2012 році Року спорту та здорового способу життя в Україні. Турнір проводився  у двох категоріях: у одиночному розряді серед жінок та міксті (змішані пари). У змаганнях взяли участь спортсмени Каховки, Нової Каховки та Херсона. Цікава та безкомпромісна боротьба на корті принесла наступні результати. Серед жінок перемогу святкувала Ірина Яременко, на другому місці – Олена Голуб, на третьому – Галина Комягіна, четверте - п’яте місця також за представницями міста Каховки  – Наталією Швед та Іриною Мандоліною.
У міксті перемогла каховська пара Галина Комягіна і Борис Ніколюк. Друге місце також у каховчан  Олени Голуб та Романа Сєрова, на третьому – херсонці Юлія Сметанко та Олег Позняков. Четвертими у турнірі стали каховчане Наталія Швед і Володимир Комягін.
У турнірі достойно за перемогу змагалися  інші каховські тенісисти-аматори – Петро Комягін, Ірина Яременко, Володимир Шурмельов, Ірина Мандоліна, Олег Тищенко, Олег Колодинський та Віталій Михайлов.
 


Фото:

Нашi партнери