Турнір з футзалу пам'яті А.Козловського 2012 року

9 грудня 2012 року в спортивному залі Каховської ДЮСШ відбувся VIII міжвідомчий турнір з футзалу, присвячений пам’яті співробітника Новокаховського МРВ УСБУ, палкого прихильника футболу і ініціатора проведення цього турніру Анатолія Васильовича Козловського. Організатором турніру виступав відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Каховської міської ради за підтримки Каховської ДЮСШ. У змаганнях взяли участь 8 команд.

Першість у турнірі команди-учасниці розігрували в два етапи. На попередньому етапі команди жеребом були розподілені на дві групи по чотири команди:
- 1 група: Каховська ОДПІ, Каховський РВ УМВС, Каховський РВ МНС (СДРПЧ-13) та Каховський цех телекомунікаційних послуг № 8 (ВАТ «Укртелеком»);
- 2 група: Каховська міжрайонна прокуратура,  Каховська міська рада, Каховська ЦРЛ та Новокаховський МРВ УСБУ.

У групах команди грали за коловою системою та визначили по дві команди, які на другому (фінальному) етапі змагань розіграли призові місця.
За підсумками групових змагань у матчі за третє місце в турнірі зустрілись команди, які посіли у своїх групах другі місця – Каховська ОДПІ та Каховська ЦРЛ. Гра проходила за ігрової переваги представників лікарні та завершилась їх впевненою перемогою з рахунком 5:0.

А потім чисельні вболівальники стали свідками захоплюючої фінальної гри між переможцями груп - командами Каховського РВ УМВС та Каховської міської ради. В цілому рівна гра достойних суперників, красиві голи та нереалізовані стовідсоткові моменти, самовідданість гравців у кожному ігровому моменті на межі фізичних можливостей. Фінальний свисток головного судді матчу зафіксував мінімальну перемогу команди Каховської міської ради – 4:3.

Команда Каховської міської ради – переможець VIII міжвідомчого турніру з футзалу пам’яті А.Козловського 2012 року. У складі переможців виступали: Василь Росошик, Андрій Скрипніченко, Сергій Бадюк, Андрій Кашулін та Сергій Кашулін. Команда Каховського РВ УМВС на другому місці, Каховської ЦРЛ – на третьому.

Команди-призери були нагороджені почесними кубками та дипломами від організаторів. Пам’ятними кубками та грамотами відзначені кращі гравці змагань:
- кращий воротар – Василь Росошик (Каховська міськрада);
- кращий бомбардир (11 забитих м’ячів) – Віталій Кучеренко (Каховська ЦРЛ);
- кращий гравець турніру – Ігор Бойко (Каховський РВ УМВС).

На високому організаційному рівні провела змагання суддівська бригада у складі Віктора Чухрая (головний суддя змагань), Олексія Шевченка, Сергія Кисельова та Романа Повха.


Фото:

Нашi партнери