Шановні херсонці, дорогі мої земляки!

Щиро вітаю всіх вас із світлими і радісними святами, що об’єднують у собі наше дитинство, сьогодення і мрії про майбутнє – з Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає був не простим та, водночас, став ще одним поступовим кроком на шляху розвитку Херсонщини, який доводить, що кожен з нас особисто і вся громада в цілому, - є творцями власного добробуту і благополуччя.

Впевнений, що багато справ, початок яким було покладено в 2012 році, матимуть конкретні результати в наступному році, який обов’язково стане етапом в перетворенні наших починань, примножить життєвий досвід та творчу енергію в успішні проекти, які будуть сприяти подальшому розквіту рідної Херсонщини.

Давайте з оптимізмом дивитися у Новий рік і сподіватися, що він принесе всім нам втілення планів і задумів, нових сил, успіхів та здобутків. Переконаний, що разом ми переборемо всі труднощі й проблеми та впевнено рухатимемось вперед до кращого, заможнішого життя.

Нехай прийдешній рік буде багатим та щасливим, приносить лише радісні новини, додасть вам наснаги та невичерпної енергії на добрі справи.

Від себе особисто, від імені всього депутатського корпусу Херсонської обласної ради, бажаю вам міцного здоров’я, родинного затишку, достатку, любові й радості, втілення найзаповітніших мрій у Новому році.

Новорічного всім нам настрою та щасливого Різдва всій дружній громаді Херсонщини !

З повагою

Голова обласної ради  Віктор Пелих


Фото:

Нашi партнери