Каховка. Турнір з футзалу пам’яті футболіста Віталія Несіна

27-28 грудня 2012 року в спортивному залі Каховської ДЮСШ відбувся ІХ традиційний відкритий турнір з футзалу серед юнацьких команд (1999-2000 р.н.), присвячений пам’яті вихованця ДЮСШ футболіста Віталія Несіна. Цього року в змаганнях, організованих спільно міським відділом у справах сім’ї, молоді та спорту, Каховською ДЮСШ, спортивним клубом «Каховка», взяли участь вісім команд: Каховська ДЮСШ-1, Каховська ДЮСШ-2, ДЮСШ (м. Нова Каховка), СДЮШОР «Кристал-99» та «Кристал-2000»  (м. Херсон), «Освіта» РК ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва (м. Берислав), ДЮКФП (смт Чаплинка), ДЮКФП № 5 (м. Херсон).

На попередньому етапі команди були розподілені на дві групи по 4 команди, де грали за коловою системою та визначали місця у групах. Усі матчі проходили у цікавій безкомпромісній спортивній боротьбі. Юні вихованці футбольної Херсонщини демонстрували свої найкращі спортивні якості - добру фізичну та технічну підготовку, стрімкі атаки та надійний захист, юнацький запал та непоступливість у боротьбі із суперником.

На фінальному етапі команди, що посіли у своїх групах однакові місця, у стикових матчах визначили загальнокомандні місця у турнірі. У грі за 7-8 місця команда Каховської ДЮСШ-1 за рахунок післяматчової серії пенальті перемогла херсонський «Кристал-2000» - 5:4 (основний час – 3:3). У матчі за 5-6 місця команда «Освіта» Бериславської РК ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва з рахунком 6:2 перемогла другу команду Каховської ДЮСШ. У грі за «бронзові» нагороди турніру у видовищному та результативному поєдинку  команда Чаплинського ДЮКФП з рахунком 5:3 здолала суперників з ДЮКФП № 5 (Херсон).  Цікавим і напруженим був фінальний поєдинок між ДЮСШ (Нова Каховка) та херсонським «Кристалом-99». Після першого тайму нічия – 0:0. У другій половині гри новокаховчане зуміли двічі «розпечатати» ворота суперників, і здавалось спокійно доведуть матч до перемоги, але футболісти «Кристалу-99» зуміли «зібратися» і забити м’яч у відповідь. У подальшому херсонці створили кілька небезпечних моментів, грали у більшості (за другу жовту картку був вилучений з майданчика гравець новокаховчан), могли не тільки зрівняти рахунок, але й вийти уперед («Кристал» не реалізував два десятиметрові штрафні удари). Та наприкінці матчу футболістам з команди ДЮСШ (Нова Каховка) вдалася красива та стрімка контратака і вони встановили остаточний рахунок фіналу – 3:1.

Отже вдруге в історії проведення турніру переможцем стала команда Новокаховської ДЮСШ (тренер С.Корольський). На другому місці – команда СДЮШОР «Кристал-99» (тренери І.Пасхал та В.Сапельняк), на третьому – команда Чаплинського ДЮКФП (тренер Ю.Андрієць).
 
Кращими гравцями турніру було визнано:
- кращий гравець – Віктор Колесник («Кристал-99» (Херсон);
- кращий воротар – Владислав Вертєй (ДЮСШ (Нова Каховка);
- кращий захисник – Олег Гаран (ДЮКФП (Чаплинка);
- кращий півзахисник – Володимир Муравський (ДЮКФП № 5 (Херсон);
- кращий бомбардир – Володимир Маєвський («Кристал-99» (Херсон). 

Команди-призери, учасники змагань та кращі гравці були нагороджені кубками, дипломами, медалями від організаторів турніру, а всі юні футболісти та їх тренери напередодні новорічних свят отримали від батьків Віталія Несіна – Леоніда Івановича та Надії Ярославівни – новорічні подарунки.


Фото:

Нашi партнери