Підсумки участі команд Херсонської області у змаганнях Центральної ради ВФСТ «Колос» АПК України 2012 року з футболу та футзалу

Центральна рада ВФСТ «Колос» АПК України підбила підсумки участі команд регіональних організацій у змаганнях з футболу і футзалу, які вона організувала і провела у 2012 році і присвятила Року спорту і здорового способу життя.

Загальнокомандний комплексний залік як у цілому по товариству, так і окремо у трьох групах областей (Херсонщина у другій групі) складався  із таких змагань:

- Всеукраїнські пошукові змагання з футболу серед команд дівчат та юнаків ДЮСШ товариства «Колос» та інших сільських ДЮСШ на кубок «Золотий колосок» (7 вікових і гендерних категорій);

- Всеукраїнські змагання з футболу серед команд жінок, чоловіків та ветеранів територіальних фізкультурно-спортивних клубів, агропромислових виробничих колективів фізкультури та збірних команд регіональних організацій (5 вікових і гендерних категорій);

- Всеукраїнські змагання з футзалу серед команд дівчат та юнаків ДЮСШ товариства «Колос» та інших сільських ДЮСШ, серед команд жінок, чоловіків та ветеранів територіальних фізкультурно-спортивних клубів, агропромислових виробничих колективів фізкультури та збірних команд регіональних організацій (8 вікових і гендерних категорій).

Херсонська обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України посіла ІІ місце у загальнокомандному комплексному заліку як у цілому по товариству, так і окремо у ІІ групі областей, набравши 363 очка. Херсонщину в обох заліках на 8 очок випередила Полтавщина з тієї ж групи. На ІІІ місці взагалі представниця І групи областей – Львівська (303 очка), а серед областей ІІ групи – Черкаська (260 очок).

У І номінації Херсонська обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України стала найкращою, набравши 210 очок і посівши І місце серед усіх 25 регіональних організацій, на ІІ місці – Львівська область (197 очок), на ІІІ – Черкаська (129 очок).

У ІІ номінації (змагання з футболу серед команд жінок, чоловіків та ветеранів) Херсонська область посіла третє місце 60 очками, на І місці – Дніпропетровська область (90 очок), на ІІ – Полтавська (75 очок).

У ІІІ номінації (змагання з футзалу у всіх категоріях) Херсонщина  поділила із 93 очками 8-9 місце із Кіровоградською областю. На І місці – Полтавська область (174 очка), на ІІ – Чернівецька (126 очок), на ІІІ – Запорізька (120 очок).

Детальніше  у розділі "Офіційна сторінка"


Фото:

Нашi партнери