Наші на чемпіонат Європи з рогейну 2013

26-27 січня в Іспанії біля Барселони пройшов Х чемпіонат Європи з  рогейну (24 години).
Нагадаємо,  що це "літній"  чемпіонат, і погодні умови в Іспанії в січні  на сьогодні  теж  "літні"!
Делегація українських спортсменів, серед яких  були і херсонські спортсмени,  показала відмінні результати. Так, у  групі XJ - Юля  Кобець й  Микола Кобець  захистили свій титул чемпіонів Європи, у  групі XO – Марія  Шупер  з  Василем Боднарчуком посіли третє місце,  у групі MO – Сергій  Кобець  з Костянтином Марченко зайняли  двадцяте місце!
Також українці виграли групу ЖO -  Ольга Доценко  й  Ольга Костіна,  друге місце в групі MV - В'ячеслав Савченко  і  Володимир Шпетний, Олександр Дмитрук і Олександр Шешуков - четверте місце в групі MO (кращий результат серед наших в абсолюті)!

Поздоровляємо всіх, і окремі поздоровлення херсонським спортсменам!!!

Довідка. Рогейн – це змагання з командного багатогодинного пішого орієнтування. На місцевості розставлена велика кількість контрольних пунктів з різною вартістю в балах. Командам видаються топографічні мапи великого масштабу з нанесеними пунктами. Задача команди – за контрольний час (зазвичай 24 години) відвідати якнайбільше контрольних пунктів і в такий спосіб набрати максимальну суму балів. Результат команди визначається саме сумою балів, а не кількістю взятих пунктів.

Результати  на  http://www.suvorovets.ks.ua/news/chempionat_evropy_po_rogejnu_2013/2013-01-28-217


Фото:

Нашi партнери