У Херсоні відбулись товариські зустрічі з футзалу між національними збірними України та Молдови

11-13 грудня у приміщенні дитячо–юнацького клубу фізичної підготовки № 5 (вул.Полтавська,91) вперше в Херсоні відбулась міжнародна товариська зустріч з міні-футболу (футзалу) між національними збірними України та Молдови. Матчі проходили в рамках підготовки до чемпіонату Європи, що відбудеться в Хорватії наступного року.

11 грудня в рамках учбово-тренувального збору збірної України відбулась перша гра за участі збірної       м. Херсона. Зустріч завершилась з рахунком 9:1 на користь національної збірної.

12 грудня на майданчик вийшли збірні України та Молдови, за результатами запеклої боротьби українські футзалівці здобули перемогу із рахунком 3:0.

У матчі-відповіді, який відбувся наступного дня, обидві команди показали більш розкутий та атакуючий футбол, про що свідчить і фінальний результат 8:2 на користь збірної України. Незважаючи на зусилля молдавських спортсменів, фортуна була на боці України.

Тож, за результатами двох товариських матчів, національна збірна України з футзалу здобула повну й беззаперечну перемогу! 


Фото:

Нашi партнери