Каховка. Спортивні новини

Спартакіада «Повір у себе». Настільний теніс. 26 січня 2013 року в спортивній кімнаті Каховського геріатричного пансіонату пройшов І-й етап (міський) Спартакіади «Повір у себе» з настільного тенісу серед дітей з обмеженими функціональними можливостями.
За підсумками змагань перше місце здобув Максим Суптеля, друге - Тетяна Горюкова, третє - Сергій Суптеля. Переможець і призери нагороджені грамотами та медалями відділу у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради та Каховського «Інваспорту». Крім цього, переможець Спартакіади - Максим Суптелям завоював право участі у ІІ-му обласному етапі Спартакіади «Повір у себе», який пройде в м. Херсоні.
Чемпіонат міста з швидких шахів. 19-20 січня 2013 року у шаховому клубі МПК «Меліоратор» відбувся особистий чемпіонат м. Каховки з швидких шахів 2013 років. Організатори змагань - Федерація шахів м. Каховки при підтримці відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Каховської міської ради.
В змаганнях взяли участь 19 шахістів, серед яких майстер ФІДЕ Микола Гриценко, кандидати у майстри спорту Дмитро Кузьоминський, Євгеній Лозович, Максим Усанов та п'ятнадцять першорозрядників. Першість проводилась за швейцарською системою у сім турів (з контролем часу 20 хв. на партію кожному з учасників). Цікава спортивна боротьба з чемпіонство тривала від самого початку до останнього туру змагань. Два учасники набрали однакову кількість балів - по 5,5 з 7 можливих. За додатковими показниками Чемпіоном Каховки з швидких шахів 2013 року став першорозрядник Олег Пильщиков. На другому місці майстер ФІДЕ Микола Гриценко. Третє місце з 5 очками здобув кандидат у майстри Максим Усанов. Кращий результат серед ветеранів показав кмс Євгеній Лозович - 4,5 очок. Переможець і призери нагороджені медалями та дипломами міського відділу у справах сім'ї, молоді та спорту.
новий рік з перемогою
 
20 січня 2013 року в м. Гола пристань відбувся аматорський тенісний турнір у розряді «мікст» (змішані пари). В змаганнях брали участь кращі 8 пар нашої області серед тенісистів-любителів. У напруженій боротьбі перемогу святкували каховчане Галина та Володимир Комягіни, які зуміли обіграти всіх своїх більш молодших за віком суперників. на другому місці у турнірі представники обласного центру Людмила Нечитайло та Юрій Семешко, на третьому також представники Херсону - Наталя Фоміних та Сергій Алфьоров. 


Фото:

Нашi партнери