Президент МОК Жак Рогге відвідав олімпійський Нанкін

Президент Міжнародного Олімпійського Комітету Жак Рогге відзначив суттєвий прогрес, який зробив Оргкомітет з підготовки та проведення II літніх Юнацьких Олімпійських ігор в китайському Нанкіні у 2014 році, після останнього свого офіційного візиту.

Головний олімпієць відвідав будівництво Олімпійського селища, яке зводиться з випередженням графіку і оглянув модель однієї з кімнат.

«Завдяки величезним зусиллям талановитої команди Оргкомітету було досягнуто величезного прогресу. Я не сумніваюсь, що Ігри в Нанкіні матимуть великий успіх і надихнуть молодих людей з усього світу стати більш спортивними й активними», - зазначив Жак Рогге.

Нагадаємо, що I літні Юнацькі Олімпійські ігри відбулись у Сінгапурі у 2010 році, де українські спортсмени здобули 35 медалей: 10 золотих, 9 срібних та 16 бронзових.

Довідково. II літні Юнацькі Олімпійські ігри пройдуть в Нанкіні (Китай) з 16 по 28 серпня 2014 року і збере понад 3800 юних атлетів з більш ніж 200 країн світу. Змагання проводитимуться у 28 олімпійських дисциплінах, але окрім спортивної складової всі учасники Ігор братимуть участь і у цілій низці культурних та освітніх заходів.

НОК України


Фото:

Нашi партнери