Глава держави наголошує на важливості розвитку спортивної інфраструктури

Президент України Віктор Янукович наголошує на важливості розвитку спортивної інфраструктури в Україні. Про це Глава держави заявив на зустрічі з гравцями, тренерами і керівництвом хокейного клубу «Донбас», який став володарем Континентального Кубку з хокею.

Президент підкреслив, що для розвитку спорту в нашій державі необхідно виробити системний підхід. «Ми прекрасно розуміємо, що для того, аби в нашій країні розвивався спорт, і конкретно хокей, - потрібен системний підхід. Ми йдемо цим шляхом», - сказав Віктор Янукович.

За словами Президента, йдеться в тому числі про спорудження спортивної інфраструктури. Він звернув увагу, що в цьому питанні Україна зробила значні кроки під час проведення Євро-2012. «Ця інфраструктура слугуватиме теперішньому і майбутнім поколінням», - сказав Глава держави.

Президент також підкреслив важливість залучення до спорту, зокрема хокею, молоді. «Звичайно, все це починається з дитинства, зі школи, і все, що необхідно для цього зробити, держава повинна це робити», - сказав Віктор Янукович.

У свою чергу, головний тренер хокейного клубу «Донбас» Юліус Шуплер від імені гравців клубу, тренерського складу подякував Президенту за увагу, яку він приділяє розвитку хокею. Він пообіцяв й надалі радувати глядачів перемогами клубу.

За інформацією прес-служби Президента України Віктора Януковича


Фото:

Нашi партнери