Скейтпарку в Цюрупинську бути!

Відбулася зустріч міського голови Василя Плотнікова з ініціаторами будівництва скейтпарку у Цюрупинську та представниками молодіжної організації. На статтю, що блукала в Інтернеті стосовно ідеї  проведення дозвілля скейтбордистів, відгукнулась голова молодіжної організації «Молодь за майбутнє» Тетяна Солодка, котра віднайшли хлопців та влаштувала їм зустріч з міським головою. Під час розмови, Ростислав Марудов та Олександр Солодкий показали план-схему самого скейтпарку та розповіли, що такий розважальний  комплекс приверне увагу не тільки молоді міста, але і району та обласного центру. Василь Фадійович та молодь оглянули місця, які б найбільше підходили для розміщення скейтпарку.

Між хлопцями та міським головою було укладено домовленість з приходом весняної пори року втілити в життя вже остаточно прорахований, опрацьований проект.

Окрім того, голова молодіжної організації «Молодь за майбутнє» Тетяна Солодка нагадує всім ініціативним молодим людям міста, що на їх ініціативи завжди готові відгукнутися як в молодіжній організації, так і в міській раді.


Фото:

Нашi партнери