Підсумки фінальних змагань ІІІ етапу чемпіонату області з футзалу 2012-2013 років серед команд юнаків 1997-1998 р.н.

Як іінформує Херсонська  обласна дитячо-юнацька футбольна ліга, 3-4 лютого 2013 року в місті Бериславі в спорткомплексі «Юність» районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва відбулися фінальні змагання ІІІ етапу чемпіонату області з футзалу 2012-2013 років серед команд юнаків 1997-1998 років народження, у яких взяли участь 8 кращих за підсумками ІІ етапу (півфінальних групових змагань) футзальних команд області цієї вікової групи.

На І етапі чемпіонату у 8 територіальних відбіркових групах узяли участь 34 команди з 30 позашкільних начальних закладів спортивного профілю, у середньому більш, ніж по 4 команди у групі (культивують футбол в області 36 закладів).

На ІІ етапі змагання відбулися у 4 півфінальних групах, сформованих за  територіально-спортивним принципом із числа команд, що посіли І-ІІ місця на І етапі у відбіркових групах. Усього на ІІ етапі узяли участь 16 команд.

У фінальних змаганнях взяли участь команди, що посіли І-ІІ місця на ІІ етапі, а саме  «Колос-Бджоляр» Херсонської ОКДЮСШ «Колос», «Джарилгач» Скадовської ДЮСШ, «Освіта – Маяк» Бериславської ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва, «Високе поле» Високопільської  ДЮСШ, «Генічеськ» Генічеської районної ДЮСШ, «Енергія» Новокаховської ДЮСШ, «Кристал» Херсонської СДЮШОР з футболу, «Херсон - 47» Херсонської ДЮСШ №3 міської ради.

За підсумками і проведених змагань чемпіоном області з футзалу 2012-2013 років серед команд юнаків 1997-1998 років народження стала команда СДЮШОР з футболу «Кристал» управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації (директор заслужений працівник фізичної культури і спорту України, майстер спорту СРСР, суддя національної категорії з футболу Анатолій Жосан). Володарями золотих медалей стали футзалісти Гліб Кирик, Богдан Цюпко, Микита Цюпко, Андрій  Карло, Артем Остроконь, Дмитро Моляка, Олексій Іван, Данило Чалченко, Ігор Левін, Руслан Жданов, Артур Юрін, Андрій Пархоменко, тренери Ігор Коляда та Олександр Сапельняк (молодший).
Срібний призер – команда «Херсон - 47» Херсонської ДЮСШ №3 міської ради (тренер Сергій Каштальян, директор ДЮСШ Микола Сакович), бронзовий – команда «Енергія» Новокаховської ДЮСШ (тренер Сергій Корольський, директор ДЮСШ Петро Бойко).
Переможцям і призерам були вручені пам'ятні призи (кубки), медалі та дипломи управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації. 

Детальніше на "Офіційній сторінці"  http://sportforall.info/ofpage/iddoc/155 


Фото:

Нашi партнери