Верхній Рогачик. Волейбольний турнір

Щороку у Верхньому Рогачику відбувається міжрайонний турнір з волейболу серед команд чоловіків, присвячений визволенню селища і району від фашистських загарбників та  пам’яті Героя Радянського Союзу полковника П.Ю. Корбута, який загинув при визволенні Верхньорогачицького району. У день проведення турніру його організатори та учасники покладають вінок до пам’ятника П. Корбуту   у смт Верхній Рогачик.
У цьогорічному турнірі взяли участь 4 команди – с. Рубанівка Великолепетиського району, с. Водяне Запорізької області і дві команди з смт Верхній Рогачик: команди «Верхній Рогачик» і ДЮСШ. Суперники добре знали один одного, бо вже не раз змагалися на подібних турнірах. Після узгодження порядку проведення матчів почалися ігри.
У першому матчі зустрілися команди «Верхній Рогачик» і с. Рубанівка. Від самого початку на майданчику точилася напружена і цікава гра. З невеликою перевагою представники ВерхньогоР  виграли першу партію матчу – 25:20. Друга партія була ще більш напруженою. Це позначилося і на рахунку – 26:24.. Підсумковий рахунок за партіями - 2:0.
 
У другому матчі перемогу очікувано здобули волейболісти с. Водяне. Вони двічі з однаковим рахунком 25:17 переграли команду ДЮСШ. Волейболісти с. Водяне виграли і наступний свій матч у команди с. Рубанівка з рахунком 2:0 за підсумками двох партій.
Команда «Верхній Рогачик» була сформована в основному з ветеранів районного спорту. І вони показали клас, у двох партіях перегравши команду ДЮСШ – 25:22 і 25:19.
Наступні ігри для всіх команд були вирішальними. У матчі команд ДЮСШ – Рубанівка вирішувалась доля третього місця у турнірі. Першу партію виграла команда ДЮСШ  – 25:12, другу – рубанівці – 25:21. Третю партію грали до 15 очок. Спритнішими виявилися рубанівці – 15:11. Тож і загальний рахунок на їх користь – 2:1.
За перше місце у турнірі змагалися команди «Верхній Рогачик» і с. Водяне. Дві  партії закінчилася з рахунком 25:23 (25:23)  на користь команди с. Водяне. Верхньорогачицькі волейболісти грали на доволі хорошому професійному рівні і виступали у такому складі: Олександр Гребенюк, Сергій Ведмідьов, Валерій Сєдін, Андрій Костенко, Олег Нестеренко, Віталій Мітько.
По закінченні матчів відбулась церемонія нагороджен6ня переможця та призерів змагань. Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту А. Павленко та головний спеціаліст цього відділу В. Васильєв вручили команді с. Рубанівка диплом за ІІІ місце і волейбольний м’яч, команді «Верхній Рогачик» - диплом за ІІ місце і волейбольний м’яч, команді с. Водяне – Кубок переможця турніру, диплом за І місце і волейбольний м’яч.


Фото:

Нашi партнери