Каховка. Спортивні новини (пляжний волейбол, шашки, дзюдо)

Пляжний волейбол.  З 31 січня по 1 лютого 2013 року у Миколаївській ДЮСШ № 5 відбувся відкритий всеукраїнський турнір на Кубок м. Миколаєва з пляжного волейболу в закритих приміщеннях серед юнаків 1996-97 р.н. та 2000-2003 р.н.
У змаганнях взяли участь 12 команд з Миколаєва, Херсона, Нової Каховки та Каховки. Каховка була представлена у молодшій віковій категорії командою Каховської ДЮСШ у складі Романа Андреєва та Нікіти Коротаєва (тренер-викладач Віталій Антонов).
Каховчане на груповому етапі переграли дві команди з Миколаєва (2:0 та 2:0), у півфіналі здолали господарів з команди Миколаївської ДЮСШ № 5 (2:0), а у вирішальному поєдинку, на жаль, поступилися землякам з Новокаховської ДЮСШ (0:2) та здобули почесне друге місце.
Переможці та призери турніру нагороджені грамотами і медалями від організаторів та солодкими призами від Асоціації пляжного волейболу.

8-10 лютого 2013 року в Бериславі відбувся другий тур чемпіонату України з пляжного волейболу в приміщенні серед команд дівчат 1996-97 р.н. У змаганнях взяли участь 27 команд з Дніпропетровська, Чернігова, Іллічівська, Миколаєва, Сум, Нової Каховки, інших міст України, у т. ч. команда Каховської ДЮСШ у складі Олександри Щербакової та Катерини Букалової (тренер-викладач Віталій Антонов). За підсумками чемпіонату, здобувши дві перемоги та двічі програвши, дівчата не потрапили до фінального етапу, посівши місце в середині турнірної таблиці.

Шашки. 2 лютого 2013 року в приміщенні Каховської ДЮСШ відбулись змагання відкритого чемпіонату м. Каховки з шашок-64 (швидка гра) 2013 року. Організатори змагань - відділ у справах сім'ї, молоді та спорту Каховської міської ради спільно з Каховською міською шашковою Федерацією при фінансовій підтримці міської організації Партії регіонів.
Відповідно до регламенту чемпіонат проводився за швейцарською системою з 7 турів (дві партії з контролем часу 15 хвилин кожному з учасників з накопиченням часу). В змаганнях взяло участь рекордна (за останні роки) кількість учасників - 36 спортсменів з Каховки, Нової Каховки, Каховського, Бериславського та  Іванівського районів.
За підсумками змагань чемпіонство 2013 року з швидких шашок-64 виборов Василь Райляну (с.Львово, Бериславський р-н), який набрав 12 очок з 14 можливих. На другому місці - каховчанин Євген Марчук (11 очок). Бронзовим призером став також представник Каховки Сергій Вітюк (10 очок), який у додатковому матчі за третє місце переміг земляка Валерія Мальцева (10 очок). Призери чемпіонату були нагороджені дипломами і медалями від організаторів та цінними призами від міської організації Партії регіонів.
Дипломами також були відзначені учасники за кращі результати в окремих вікових категоріях:
• серед ветеранів - Веніамін Богословський (Каховка);
• серед жінок - Алла Ралко (Каховка);
• серед дівчат - Олена Лук'янова (Каховка);
• серед юнаків - Євген Яцко (Іванівський р-н).
Каховська міська шашкова федерація висловлює подяку міській організації Партії регіонів та особисто Л.Волосковцю і П.Філіпчуку за надану допомогу в проведенні чемпіонату міста з швидких шашок-64.
 
Дзюдо. 2 лютого 2013 року в Херсоні відбувся чемпіонат області з дзюдо серед юнаків та дівчат. Успішно виступили в цих змаганнях спортсмени міста Каховки - вихованці відділення дзюдо Каховської ДЮСШ (тренер-викладач М. Мозгова). Серед юнаків в категорії 66 кг чемпіоном області став Денис Бурдюг (1996 р.н.), друге місце серед дівчат в категорії 57 кг  завоювала Елла Баляба (1998 р.н.), в категорії 52 кг - Тетяна Гонта (1997 р.н.), серед юнаків в категорії 81 кг третє місце здобув Олексій Литвиненко (1997 р.н.).

http://kakhovka-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2792:2013-02-12-11-09-51&catid=79&Itemid=95


Фото:

Нашi партнери