Зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку фізичної культури, спорту вищих досягнень та резервного спорту

Уряд вніс зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку фізичної культури, спорту вищих досягнень та резервного спорту. Відповідну постанову прийнято на засіданні Кабінету Міністрів 13 лютого 2013 року.

Цей нормативно-правовий акт розроблено Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України з метою вдосконалення існуючого механізму використання коштів, передбачених у державному бюджеті Міністерству освіти і науки, молоді та спорту за бюджетною програмою "Розвиток фізичної культури, спорту вищих досягнень та резервного спорту", зокрема доповнення Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку фізичної культури, спорту вищих досягнень та резервного спорту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 лютого 2012 р. № 152, новими напрямами використання бюджетних коштів відповідно до бюджетних призначень, затверджених Законом України "Про Державний бюджет України на 2013 рік", зокрема за допомогою спеціального фонду бюджету.

Реалізація цього документу сприятиме вдосконаленню нормативно-правових та організаційних засад використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України за відповідною бюджетною програмою.


Фото:

Нашi партнери