Зимовий кубок Херсона з Воркауту 2013

 17 лютого Херсонська неформальна молодіжна організація «STREET WORKOUT KHERSON» і громадська організація «Новий погляд»  провели зимовий Кубок Херсона з  Воркауту. Для участі в турнірі подало заявки 16 чоловік. Самому молодшому з учасників 13  років.

Змагання проходили комплексно. Наприкінці турніру були визначені переможці за  загальною сумою отриманих балів у силових дисциплінах за три етапи:
1. Силовий фрістайл.
2. Підтягування на турніку із власною вагою.
3  Віджимання на брусах із власною вагою.

Переможцями стали:
1 місце - Петро Ліфінцев
2 місце - Олександр Васильчук
3 місце - Олександр Пуховиков.

Довідка. Воркаут – це масовий молодіжний спортивний рух, який поєднує в собі  силові і гімнастичні вправи на поперечині і брусах, направлені на розвиток сили, витривалості, гнучкості, координації та міцності людини.
Увага! Щоб розпочати заняття Воркаутом Вам потрібні ремені безпеки, які не дозволять впасти під час виконання вправ на поперечині. А для того, щоб уникнути мозолів, можуть знадобитися спеціальні рукавички і бинти.
Заняття Воркаутом не потребують спеціальних залів, ним можна займатися на звичайних спортивних майданчиках, які оснащені найпростішими спортивними снарядами та які не потребують додаткового обтяження (штанги, гантелі тощо).

http://pik.ua/news/url/zimnij_kubok_hersona_po_vorkautu_2013


Фото:

Нашi партнери