Уряд затвердив план заходів з проведення юнацького чемпіонату світу 2013 року з легкої атлетики

Уряд затвердив план заходів з підготовки та проведення юнацького чемпіонату світу 2013 року з легкої атлетики. Відповідне розпорядження Кабінет Міністрів прийняв 18 лютого 2013 року.

Змагання відбудуться 9-15 липня 2013 року в м. Донецьк. Найкращі юні атлети боротимуться за звання чемпіона світу та путівки на ІІ Юнацькі Олімпійські ігри, які відбудуться у 2014 році.

У рамках підготовки до чемпіонату виникає необхідність приведення спортивних об’єктів у відповідність з регламентними вимогами Міжнародноїа соціації легкоатлетичних федерацій. Зокрема, планом заходів передбачено провести до 1 травня 2013 року підготовку та реконструкцію основного і розминочних стадіонів комунального підприємства "Регіональний спортивний комплекс "Олімпійський" та тренувального стадіону спортивного комплексу "Кіровець" (м. Донецьк), визначених для проведення тренувань та змагань команд–учасниць. Також передбачено інші заходи щодо проведення чемпіонату – розміщення учасників, транспортне та медичне обслуговування, інформаційний супровід тощо.

Окрім цього, упродовж 2013 року передбачено організацію спортивних заходів у всіх регіонах України із залученням дітей, молоді та широких верств населення з метою популяризації легкої атлетики та чемпіонату.

За інформацією Урядового порталу


Фото:

Нашi партнери