Спартаківці розпочали спортивний сезон

На початку лютого 2013 року розпочали свій спортивний сезон колективи фізкультури Херсонської міської організації фізкультурно-спортивного товариства "Спартак".
На розширеному засіданні президії організації за участю  представників підприємств та організацій міста було обговорено ряд питань стосовно життєдіяльності міської організації та взаємодії з підприємствами та організаціями міста, мешканцями щодо постійної співпраці в напрямку розвитку фізкультурно-масового спорту за місцем роботи та проживання та  узгоджено календар проведення фізкультурно-масових заходів, а саме міських змагань  серед збірних команд  підприємств, організацій, установ та КФК міста Херсон, мешканців та працівників міста на призи міської організації ФСТ “Спартак” в лютому-квітні 2013 року.
Слід зазначити що дані змагання традиційно організовуються міською організацією на території міста та проходять за підтримки управління молоді та спорту Херсонської міської ради.
Завдяки домовленості міської організації  ФСТ “Спартак”  з керівниками міських загальноосвітніх закладів, клубів фізичної підготовки вдалося підготувати місця для проведення змагань з видів спорту.
Волейбол.  Вже 9 лютого розпочався турнір з волейболу, в якому заявилось 11 команд. Змагання проводитимуться в одне коло, за підсумками визначаться призери та переможець, підсумком даних змагань з волейболу стане проведення кубку міської організації з залученням до заявлених команд нових представників з числа мешканців міста. Змагання тривають.
Настільний теніс. 16-17 лютого в залі обласного центру «Інваспорт» відбулися ігри першого етапу змагань з настільного тенісу, в яких взяли участь представники 10 КФК. Змагання проводяться в особистому заліку окремо серед чоловіків та жінок. Як завжди серед лідерів представники Херсонського базового медичного коледжу, Херсонської філії ПАТ "Укртелеком", Херсонського відділення НБУ. Достойну конкуренцію їм складають представники Херсонського училища культури, Політехнічного коледжу, Херсонського морехідного училища рибної промисловості, Херсонської міської лікарні ім. А. і О.Тропіних, Головного управління Пенсійного фонду. Учасники змагань з настільного тенісу показали змістовну та цікаву гру, кращими на першому етапі були серед жінок Олена Тамаєва (ХБМК), Зінніна Людмила (Пенсійний фонд). Серед чоловіків пристойний рівень демонструють представник Укртелекому Мазур Віталій, Лук’яненко Семен (НБУ). В наступному етапі змагання будуть набирати обертів, адже всі бажають перемогти.
Шахи і шашки. 16-17 лютого в турнірному залі шахово-шашкового клубу пройшли перші партії змагань з шахів та шашок. Судді змагань запропонували учасникам цікаву турнірну схему, завдяки якій за підсумками  декількох етапів буде визначено призерів та переможців в даних змаганнях. Змагання особисті проводяться окремо серед чоловіків та жінок.
23 лютого   розпочинаються міські змагання з гирьового спорту та армрестлінгу.

http://spartak.ks.ua/miski-oseredki/45


Фото:

Нашi партнери