Чемпіонат Каховки з шашок-64

16-17 лютого 2013 року в приміщенні Каховської ДЮСШ відбувся відкритий чемпіонат м. Каховки з шашок-64 (класична гра) 2013 року. У чемпіонаті взяли участь 21 спортсмен різного віку з м.Каховки, м. Нової Каховки, Бериславського та Іванівського районів. За регламентом шашкісти змагалися за швейцарською системою у 8 турів з жеребкуванням початкових ходів.

За підсумками змагань чемпіоном міста Каховки 2013 року серед чоловіків  став каховчанин - першорозрядник Сергій Мішин, який набрав 15 очок з 16 можливих. Срібним призером чемпіонату став Володимир Лоренцев (Каховка) з результатом у 14 набраних очок. Бронзу виборов представник Нової Каховки Володимир Гонта (11 очок).
Кращі результати серед жінок показали  каховчанка Алла Ралко,  серед ветеранів - Віктор Мануйло (Нова Каховка).
Переможець та призери змагань були нагороджені почесним кубком, медалями та грамотами відділу у справах сім'ї, молоді та спорту. Призери і учасники чемпіонату були відзначені цінними винагородами від Каховської міської організації Партії регіонів.

Дипломами і заохочувальними призами від приватного підприємця Володимира Дяглева (Нова Каховка) були відзначені юні учасники чемпіонату за кращі результати серед юнаків та дівчат - Олена Лук'янова та Антон Олішевець - вихованці Каховської ДЮСШ.
 
http://kakhovka-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2823:-64&catid=79&Itemid=95


Фото:

Нашi партнери