Всеукраїнська Спартакіада серед голів обласних, районних оранізацій та директорів ДЮСШ ВФСТ “Колос” АПК України

20 лютого 2013 року в смт Ворохта, що на Івано-Франківщині, фінішувала Всеукраїнська Спартакіада серед голів обласних, районних організацій та директорів ДЮСШ  ВФСТ “Колос”.
З 24 областей участь у змаганнях не взяли  6 областей, а саме: Закарпатська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Харківська, Дніпропетровська області та АР Крим.
На урочистому закритті змагань всіх учасників (загальна кількість яких становила 203 чол., тобто 18 команд представників з різних областей) привітала перший заступник голови ВФСТ “Колос”  М.Власенко та побажала й надалі не втрачати спортивний дух, віру в перемогу й подякувала за участь у змаганнях. 

Програма змагань Спартакіади включала  6 видів спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, більярд, шахи та шашки. Переможці фінальних змагань  визначались в особистій і  командній першості та загальнокомандній.
Особисті та командні місця визначались відповідно до регламенту з видів спорту та Положення про проведення даної Спартакіади.

У загальнокомандному заліку золото Спартакіади виборола команда Миколаївщини, срібло отримала команда господарів Спартакіади – Івано-Франківщина та бронзу - команда Одеської області.

Херсонська область виборола перше місце у командних  змаганнях з міні-футболу.

Детальніше про результати змагань на http://ukrkolos.org.ua/archives/2865#more-2865


Фото:

Нашi партнери