Верхній Рогачик. Перемога баскетболісток у VII літніх юнацьких спортивних іграх Херсонщини

18-19 лютого цього року дівоча баскетбольна команда Верхньорогачицької районної дитячо-юнацької спортивної школи взяла  участь у фінальних змаганнях VII літніх юнацьких спортивних ігор  Херсонщини, які відбулися у м. Нова Каховка.
Команду представляли Маловічко Марія, Бондар Юлія, Шмигельська Тетяна, Ігнатенко Анна, Бистро Оксана, Івашко Катерина, Ліснича Ніка, Павлюк Тетяна, Застава Вікторія, Жук Дар"я.

Суперниками верхньорогачанок були представники з смт Нова  Воронцовка, міст Геніческа, Нової Каховки  та Голої Пристані.
У перший день змагань вихованці С. Земби впевнено перемогли команди з Нової Воронцовки з рахунком 70:11 та представниць м. Нова Каховка з рахунком 74:32.
У наступний день баскетболістки також обіграли генічанок з рахунком 56:47. Команда з Голої Пристані відмовилася грати з верхньорогачанками, за що отримала технічну поразку 20:0.

За результатами фінальних змагань перше місце у VII літніх  юнацьких спортивних  іграх Херсонщини з баскетболу виборола команда Верхньорогачицького району, друге місце посіла команда з м. Геніческа, трете місце зайняла команда з Голої Пристані. Гравці районної баскетбольної команди нагороджені кубком та грамотами від управління у справах сім’ї молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації.

https://sites.google.com/site/vrogachik/novini


Фото:

Нашi партнери