Іванівка. Засідання координаційної ради з питань молодіжної політики при районній державній адміністрації

27 лютого 2013 року відбулося засідання координаційної ради з питань молодіжної політики при районній державній адміністрації, на якому розглянуто питання «Про стан розвитку з фізичної культури та спорту в районі”.

Начальник відділу освіти районної державної адміністрації Людмила Шикуленко, завідувач сектора молоді та спорту райдержадміністрації Тетяна Волобуєва, представники виконкомів Фрунзенської та Шотівської сільських рад доповіли про підготовку та складання державних тестів і нормативів фізичної підготовленості дітей дошкільного віку, учнів та студентів;  проведення багатоступеневих спортивно-масових заходів в навчальних закладах («Тато, мама, я – спортивна сім’я», «Козацький гарт», «Джура»); проведення районних комплексних спортивних змагань.
Також на засіданні мова йшла про залучення до занять фізичною культурою і спортом на пільгових умовах дітей-сиріт, дітей-інвалідів та дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей.    
 
За підсумками роботи прийнято рішення рекомендувати виконкомам селищної й сільських рад з метою поліпшення фізкультурно-масової роботи ввести посади спеціалістів по організації фізкультурно-масової роботи за місцем проживання до штатів сільських і селищної рад. Також необхідно створити умови для змістовного відпочинку, організації дозвілля підлітків та молоді села.

http://ivanrda.ks.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=96&Itemid=67


Фото:

Нашi партнери