Скадовськ. Граційні, впевнені, щасливі працюють в «Чебурашці»! (із досвіду роботи)

Думка про те, що стрункі жінки зобов’язані своїми ідеальними формами природі, в корені невірна. Щасливиць, яким не потрібно рахувати калорії чи обмежувати себе у солодких та борошняних виробах – близько 5%. Іншим просто необхідно докладати певних зусиль: дотримуватись дієтичного харчування, вести правильний спосіб життя, відвідувати тренажерні зали.

Тому замислившись про те, що гарною хоче бути кожна жінка, пригадавши всі чудові рекомендації щодо збільшення фізичної активності, вловивши ініціативу зближення колективу в більш тісний осередок, на базі ДНЗ №4 комбінованого типу «Чебурашка» створено гурток однодумців – групу здоров’я «Грація». Тричі на тиждень із великим задоволенням колеги перетворюються на просто жіночок від 25, збираються разом і - відволікаються від повсякдення.

Розпочинаються заняття комплексом нескладних вправ дихальної гімнастики за методикою Грір Чайлдерс «Бодіфлекс». Ці вправи швидко забезпечують кожній жінці добре самопочуття, підвищують імунітет, покращують настрій і (що не є останнім бажанням кожної з жінки) - зменшують талію.

До комплексу ритмічної гімнастики включені вправи, які в своїй роботі використовують такі відомі гімнастки, як Лілія Підкопаєва та Катерина Серебрянська. За допомогою цих спортивних елементів збільшується м’язовий тонус, витривалість організму, поліпшується робота серцево-судинної системи.

А на завершення тренування використовується ще один вид гімнастики – стретчинг. Всі, хто відвідують гурток, знають, що гнучкість суглобів та м’язів – це молодість організму в цілому. Саме тому жоден не лінується нахилитись нижче, потягнутись далі, завмерти в певній позиції, дотримуючись правильного дихання та напруження свого тіла.

Тож, впевненим кроком відвідувачі гуртку  йдуть до краси та здоров’я, залишаючи позаду погане самопочуття, невпевненість, низьку самооцінку. А всім оточуючим вони хочуть побажати: не лінуйтесь любити себе, бо це – перший крок до особистого успіху. А успішна жінка – це здорова, дружна, щаслива родина!

http://www.skadowsk.kherson.ua/news_city.php


Фото:

Нашi партнери