Равіля Сафіулліна визнано «Людиною спорту» за версією Асоціації спортивних журналістів України

Асоціація спортивних журналістів України підбила підсумки року та нагородила найкращих працівників ЗМІ у 25-и номінаціях. Винагороди отримали ті, хто протягом року плідно та інформативно працював на благо українського спорту. Особистою відзнакою нагородили Міністра молоді та спорту України Равіля Сафіулліна, якого за версією АСЖУ визнано «Людиною спорту».

Заступник Голови Державної служби молоді та спорту України Вадим Сисюк отримав відзнаку в номінації "За підтримку Асоціації спортивних журналістів України".

На святі також були присутні керівник служби президента Національного олімпійського комітету, дворазовий призер Олімпійських ігор Юрій Тамм, президент Асоціації спортивної боротьби України, олімпійський чемпіон Ельбрус Тедеєв.

Вітаючи учасників заходу, Міністр молоді та спорту України Равіль Сафіуллін зазначив, що минулий рік – Рік спорту та здорового способу життя був насиченим на спортивні події як для працівників Державної служби, так і для акул пера та мікрофону.

"На наших з вами очах українські спортсмени виборювали звитяги на чемпіонатах світу та Європи, Олімпійських та Паралімпійських іграх, що у 2012 відбулися у Лондоні. Їх емоції, переживання, сльози радості та оклик перемог завдяки вашим зусиллям доносилися до кожного українця. Я безмежно вдячний вам за це, адже разом із новинами про спорт, ви пропагуєте та популяризуєте здоровий спосіб життя", – наголосив Равіль Сафіуллін.

http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/9982


Фото:

Нашi партнери