Волейбол. Зональні змагання VІІ літніх юнацьких спортивних ігор Херсонщини 2013 року у Скадовську

28 лютого 2013 року в спортивному залі Скадовської РК ДЮСШ відбулися зональні змагання VІІ літніх юнацьких спортивних ігор Херсонщини 2013 року серед юнаків та дівчат з волейболу, в яких взяли  участь 6 команд. Серед юнаків та дівчат місця розподілились таким чином:
- І місце посіли збірні команди Голопристанського району (юнаки, дівчата),
- ІІ місце посіли збірні команди юнаків та дівчат Скадовського району, залишивши за собою команди Каланчацького району (юнаки, дівчата), які таким чином посіли на ІІІ місце.  
 
Збірна команда Скадовського району була сформована із учнів Скадовської гімназії, Скадовської ЗОШ I-III ступенів №3, Ульянівської, Антонівської, Лазурненської, Михайлівської загальноосвітніх шкіл.

Слід відзначити, що у зв’язку з відкриттям відділення волейболу у Скадовській РК ДЮСШ у 2011 році значно зріс рівень майстерності учнів загальноосвітніх шкіл району, вихованці якого на рівних змагаються з кращими командами області та гідно захищають честь рідного району на обласних та всеукраїнських змаганнях. Тренують юних спортсменів тренери-викладачі Скадовської районної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи - О.Іващенко, О.Горобець, В.Моніч, О.Горун, А.Борисенко.

http://www.skadovsk.com/gumanitar_zdorovya_stan+sport.php


Фото:

Нашi партнери