Держслужбовці Нововоронцовського району завоювали Кубок з футзалу

21 лютого 2013 року на базі Нововоронцовської дитячо-юнацької спортивної школи розпочався міжрайонний турнір з футзалу за кубок голови Нововоронцовської районної державної адміністрації. Турнір організовано апаратом та відділом освіти, молоді і спорту Нововоронцовської райдержадміністрації за ініціативи голови райдержадміністрації Віталія Ярмака та приурочений до Дня захисника Вітчизни.

Основним завданням заходу є залучення працівників установ і підприємств районів до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, розвиток як найбільш популярного виду спорту та пропаганда здорового способу життя. У змаганнях взяли участь 4 команди: команда Великоолександрівського, Високопільського районів, селища Нововоронцовка та команда державних службовців Нововоронцовського району.

Кожну з районних команд очолювали керівники районних державних адміністрацій. Голова Нововоронцовської районної державної адміністрації Віталій Ярмак привітав учасників змагань із спортивним святом, побажав всім спортивної вдачі. «Я дуже хотів би, щоб через такі турніри ми і в подальшому підтримували дружні зв’язки між районами, а кількість учасників цього турніру з кожним роком тільки зростала», - сказав керівник району.

Змагання спортивних колективів районів пройшли у дружній атмосфері на високому організаційному рівні. Перше місце та Кубок у фінальному двобою між командами  селища Нововоронцовка і державних службовців Нововоронцовського району завоювали державні службовці. Третє та четверте місця – високопільці та великооолександрівці. Всі команди отримали дипломи учасників турніру.


Фото:

Нашi партнери